Alla inlägg den 6 juli 2013

Av Cecilia Spånbo - 6 juli 2013 19:19

Har suttit en stund och fixat med den via datorn. Har bara bloggat på Ipaden förut. Det har hänt lite sedan några timmar sen, jag har flyttat så där fem perenner, fixat nytt smultronlanne och skurat i Tanjas box.

Gubben jobbar så jag gör lite som jag vill med min tid. Ganska skönt ibland och långtråkigt ibland.

Dotra kom hem och fick snällt skura och städa ur sitt stallskåp. Sandras gamla skåp har hon och vi har funderat på vad som luktat. Jo en möglig morot... SANDRA!  

Snart blir det ur och gå en sväng... jag tar inga maraton men sisådär 4-5 km varje kväll behöver kärringa ha i bena för att somna gött.

Nu när jag vet hur man gör via datorer ska jag försöka lägga upp massa bilder på alla hästar vi haft... Kommer ta tid och nu hinner jag inte. So long:)

Av Cecilia Spånbo - 6 juli 2013 15:13

Sån är jag... Men jag skulle aldrig gå över lik då jag har en allt för stor empatisk sida.
Mål sätter jag upp för mig själv. 8/1 2013 vägde jag mig och insåg att det här är inte jag, inte alls... Minst 13 kg för mycket. Sedan dess har jag ändrat min kost totalt. Iförande var sötsuget obarmhärtigt men med mål och vägning varje vecka på skolsköterskan våg höll jag emot. På 12 veckor skulle jag tagit bort 13 mjölkpaket från kroppen. Jag ändrade bara kosten först eftersom ryggen inte klarade någon träning. På lördagar fick jag äta skräp och jag njöt tusen gånger mer av chokladkakan då än när jag åt godis i princip varje dag.

Ibörjan tappade jag nästan 1 kg i veckan. Sedan blev det segare men jag mådde bättre och orkade mer samt att klädstorlekarma blev mindre. Motivationen höjdes och människor jag sällan träffade började fråga vad jag gjort... Mycket komplimanger... Tack de gav mig kraft ?

Idag rider jag går PW och cyklar. Är sugen på Zumba men vill ha någon med mig... Idag har jag tappat 15,4 kg och det har inget med mode och ideal utan enbart om hälsa och psykiskt mående. Jag tappar fortfarande i vikt?inte för att jag vill utan det bara blir en positiv spiral. Jag orkar mer, har energi och gillar min nya kost. Saknar inget! Kan kännas som att jag måste stanna snart för jag har nu Small på överdelar och 36/38 på underdelar. Detta måste vara ett kärt problem för många men inte just nu för mig.

Har hittat ett vitt vin som jag faktiskt gillar. Ett glas innehåller 100 kalorier. Tar två i kväll:). Problemet är att jag måste över 1650 kalorier för att stanna. Satan vad onykter jag skulle bli. Nä då det är bara det att från att ha småätit i skåpen konstant har jag brutit detta och nått mitt mål. Alla kan bara man är målinriktad ?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Klipper du din häst?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards