Alla inlägg den 29 september 2013

Av Cecilia Spånbo - 29 september 2013 13:31

Helgen har varit snorig men min energi är liksom tillbaka. Igår var det hösttävlingarna med Wilma och dotra. Papporna var också med. Första klassen var båda tjejerna nollor och Wilma var nära att knipa fjärde platsen. Tanja var loj och det är inte vanligt. Hon var också nolla men det gick för sakta.

I andra klassen vaknade Tanja och snäva vägar räckte till en tredjeplats. Härligt men det bästa var att Wilma som oturligt for av vilket lätt kan hända när man satsar hårt blev dotra om sig och kring sig och orolig för att Wilma skulle vara besviken. Vid prisutdelningen stod sen Wilma på första parkett och grattade dotra. Det är vad vi ska lära våra tjejer!!! Många vuxna som inte fixar det, och absolut hjälper jag både Wilma och dotra på tävling.

Idag har jag målat badrumsmöbler, städat övervåningen samt röj på kontoret. Har blivit maskiner tvättade och hängda, de rena tvätthögarna är vikta och på väg in i lådor och skåp.

Snart blir det pappamys och lite kul med han. Blir bara besviken på vårdpersonalen jag ringde om hjälp som jag fick känslan av upplevde mig som krävande. Men va fan! Hoppas Johanna jobbar snart igen så allt går lätt som en plätt.

Myra har strosat med i stallet hela stunden jag var där. Hon plockar äpplen i trädgården och var jag än går går hon med. Min skugga är tillbaka och gissa om jag är glad. Jag blir så lycklig av att se henne rulla på rygg, jaga äpplen och mysa i silagebollen.

Att ha ett djur är kärlek. De gör en aldrig besvikna, de har dig som sitt allt och överöser dig med positiv energi. Älskar dig Myra, du sviker aldrig och jag lovar jag sviker aldrig dig!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Klipper du din häst?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards