Alla inlägg den 1 september 2013

Av Cecilia Spånbo - 1 september 2013 21:00

Idag har varit en toppendag. Började med att köpa med fika till pappa och lite annat gott. Påsen med kantareller fick jag med mig. Johan och jag åkte till pappa och se pappas min när både Nancy och Bengt och Johan kom är oslagbar. En lycklig pappa är en lycklig Cecilia. Jag rensade lite kantareller och vi pratade. Hur underbart som helst. Johan var tyvärr tvungen att åka och jobba så Nancy och Bengt och jag stannade. Då ville pappa bjuda på wiskey. Jag letade som en galning men hittade bara tomma. Pappa har en räv bakom örat, plötsligt blinkade han åt mig och en låda åkte upp. Där fanns minsann en flaska. Den gubben är lurig och den som påstår att han inte har koll borde tänka om...

Efter det hämtade jag hem en förvildad 2 åring. Enebäcks Ylva-Li har växt sig stor och kan knappast kallas liten längre. På vägen mötte jag underbara tidigare inackorderingar och var bara tvungen att prata. Irene och Tomas som hade Vandolin och Icarus hos oss. Ebba deras tjej är hos Wachtmeister och jobbar. Hon har sån talang Ebba och jag följer henne på FB. Undrar tjej utan storhetsvansinne. De har även Elina en underbar tjej som jag tror gillar att hoppa sin häst. När vi lämnade dem eft vägkanten med hunden Vilda kände jag hur jag saknat dom... Gisses!

Träning stod på schemat när jag kom hem. Tå unga hästar, Famous och Chipolina. Så olika. Chipolina har utvecklats enormt. Idag lev det hoppning i galopp. Urviktigt att Karolina lär sig vara tydligare för Chipolina gör sitt bästa. Chipolina är lite rund om magen så orken är lite si och så. Men en bussig häst som kommer bli kul att hoppa. Linda däremot slet sitt hår. Famous var allt annat än rolig. Kul på hinder men vrång där mellan. Kosparkar och ovilja. Han lir 5 år snart och det märks. Skulle aldrig köpa mig en 5 åring. De är starka, vrånga och har åsikter. Lindas ridning var super idag och det får i fokusera på. Famous får bakläxa!

Nu sitter jag i soffan och funderar på varför jag är lyckligt lottad. En fin tvåårig häst, en fin fölungen, en glad och duktig dotter och en underbar man. Herren Gud! Underbart var också att få Jans kram med orden hur är det. Så skönt med många som bryr sig. Ska förtydliga att jag när jag blir orolig spyr pga taskig magmun. Inte så sexigt men den fungerar bara inte. Det händer inte ofta men när det händer så kan inget stoppa det. Uppskattningsvis kanske 3-4 gånger om året så nej jag har inte bullimi.

EM silver på den är dagen gör inget sämre. Over an out. Kram

Kan inte sörja led min Fiffilura på magen det är kärlek det. Jo husse är inte hemma därför hamnade hon här och jag behövde det....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Klipper du din häst?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards